Butična hiša vrhunskih vin in kulinarike
  • Current

Dobrodošli 
__________________________________________________________________________________

Družina Kregar že več kot dvajset let obdeluje strme vinogradniške lege v Cerovcu pod Bočem in nadaljuje tradicijo pridelave vrhunskih vin. Zgodovinska dejstva pričajo, da so naši predhodniki na tem območju že pred stoletji z velikim zanosom obdelovali vinogradniške površine, pridelovali odlična vina in z njimi razvajali ljubitelje vin.

Klet Kregar

Le malo kleti se lahko pohvali s takšno vinogradniško in vinarsko tradicijo, kot Klet Kregar, saj so že od leta 1860 razvajali dunajski dvor in goste Zdravilišča Rogaška Slatina. “Pustite se razvajati” je naše vodilo in sporočilo.


Naša vina

Na okolju prijazen način pridelani sauvignon, chardonnay, renski rizling in modri pinot dajejo vinom polnosti okusov, barv in vonjev, ki so posebej značilni za tukajšnje strme vinogradniške lege, obsijane s soncem.

Degustacije in ogledi

P

onujamo Vam ogled kleti, kjer vas seznanimo z načini pridelave naših vin in vas ob degustacijah s prigrizki seznanimo z našo hišno tradicijo.

Vino iz Rogaške Slatine

Klet Kregar in Rogaška Slatina prepletata bogato tradicijo že od leta 1860 in ohranjata kakovost. Že naši predniki so iz trte pridelali le najboljše; mi jim sledimo in ponujamo degustacije naših vrhunskih vin v avtentičnem okolju naše kleti.

Odpiralni čas:

O

dpiralni čas: petek, sobota 15.00–20.00 ali po dogovoru

Dostopnost:  

peš – 30 min iz centra Rogaške Slatine,
z avtomobilom – 5 min iz centra Rogaške Slatine.